Courtney Love: ”Elvytin Kelly Osbournen kaksi kertaa henkiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi omia nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Aiemmin tällä viikolla Love oli otsikoissa, kun hän kertoi miehestään intiimejä yksityiskohtia. Nyt hän on paljastanut huumekierteensä aikaisia tapahtumia, joissa oli mukana myös Kelly Osbourne. Love kertoo pelastaneensa yliannostuksen ottaneen Kellyn hengen kaksi kertaa.

– En pääse jostain syystä vieläkään eroon huumeriippuvuuden kiroista. Jopa ihmiset kuten Kelly Osbourne vit**ilevat minulle vaikka minä olen pelastanut hänen henkensä kaksi kertaa. Kerran käytin elvytystä ja toisella kertaa elvytystä ja väkivaltaa. Jouduin tökkimään häntä raivokkaasti erääseen paikkaan herättääkseni hänet koomasta, Courtney Love kertoi The Frisky -lehdelle.

Taannoin Courtney Love joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Rokkari lainasi korvakorut, rannerenkaan ja kaulaketjun, mutta palautti vain rannerenkaan. Muut Love väitti kadottaneensa. Koruyhtiön mukaan lainaaja on vastuussa koruista. Oikeudenkäynti ei ole vielä alkanut.