Paris Jacksonista varttui teinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten epäselvissä olosuhteissa kuollut Michael Jackson puhuttaa edelleen, kun hänen kuolemaansa liittyvä oikeudenkäynti jatkuu yhä. Laulajan kuollessa hänen tyttärensä Paris Katherine oli 11-vuotias lapsi, mutta nykyisin hän on jo 13-vuotias teinityttö.

Isänsä kuoleman jälkeen Paris on saanut olla rauhassa paparazzeilta, mutta iän karttuessa hänkin joutuu väistämättä valokuvaajien tähtäimiin. Nyt Paris on kuvattu pitkästä aikaa viihdelehtien sivuille ollessaan viettämässä vapaa-aikaansa kaupungilla yhdessä Prince-veljensä kanssa koulupäivän jälkeen.

Lehtitietojen mukaan Paris ja Prince ovat ystävystyneet supertähti Will Smithin lasten kanssa, sillä heidät on bongattu viettämässä aikaansa Jaden ja Willow Smithin kanssa. Samaan ystäväpiiriin kuuluu myös hieman vanhempana jäsenenä poptähti Justin Bieber.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat