Justin Bieber ja Selena Gomez nautiskelivat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias teinipoppari Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä, 18-vuotias laulaja Selena Gomez, ovat seurustelleet jo reilun puolen vuoden ajan. He ovat näyttäytyneet julkisuudessa yhdessä varsin vähän, mutta viime päivinä he ovat lomailleet rantatunnelmissa Havaijilla.

Justin Bieber ja Selena Gomez on parin viime päivän aikana kuvattu useaan otteeseen nauttimassa lomastaan rannalla. Nyt Selenea on rohjennut paljastaa bikinivartalonsa paparazzien läsnäolosta huolimatta. Teini-ikäinen supertähtipari ei ole vältellyt julkisia hellyydenosoituksia, jotka ovat kuin suolaa Justinin fanien haavoihin.

Parin seurustelun tultua julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tapppouhkauksia. Asiantuntijat ovat viime aikoina ihmetelleet sitä, että Justin Bieber ei ole julkisuudessa kommentoinut mitenkään tyttöystävänsä saamia tappouhkauksia, sillä kommentoimatta jättämistä voidaan pitää myös hiljaisena hyväksymisenä. Justinin odotetaankin tuomitsevan tappouhkaukset mahdollisimman pian.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat