Lakimiehen treffit: Pyysi naista allekirjoittamaan salassapitosopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkistähdillä on ollut tapana pyytää seurustelukumppaniaan allekirjoittamaan salassapitosopimus, jonka perusteella osapuolet eivät voi suhteen mahdollisesti päätyttyä vuotaa lehdistölle toisen intiimejä salaisuuksia. Tällaisia sopimuksia on käyttänyt ainakin Kanye West.

Nyt julkkisten edustajana kunnostautunut lakimies Keith Schilling on elänyt kuten opettaa. Hän nimittäin pyysi entistä naisystäväänsä Sarah Oliveria allekirjoittamaan salassapitosopimuksen jo toisilla treffeillä. Lisäksi Schilling maksoi Oliverille käteisellä yhden punnan, jotta sopimus tulisi lainvoimaiseksi.

– Se tapahtui jo toisilla treffeillämme. Istuin kahvipöydässä hänen Hampsteadin kodissaan ja hän antoi minulle kirjoituskoneella kirjoitetun sopimuksen. Hän kertoi sen olevan salassapitosopimus. Se oli ymmärrettävää, sillä hän on ansainnut maineensa ja omaisuutensa julkkisten salaisuuksien pitäjänä ja minä olin toimittaja, Sarah Oliver muistelee treffejään Daily Mail -lehdelle.