Matkustajan järkyttävä video paljasti matkalaukkujen tuhoamisen

Matkailu Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinki-Vantaan lentokentän Baronan ja ISS Aviationin työntekijät aiheuttivat aiemmin tällä viikolla kohtuutonta haittaa tuhansille lentomatkustajille marssiessaan ulos kesken työpäivän. Sadat matkustajat jäivät jumiin lentokoneisiin ja tuhannet matkalaukut jäivät matkan varrelle.

Tuhansien suomalaisten matkatavarat katoavat vuosittain ilman ylimääräisiä lakkojakin, ja monet niistä eivät löydä koskaan perille. Nyt verkossa on julkaistu video, joka selittää osaltaan katoamisia. Siinä nimittäin nähdään kuinka Uudessa-Seelannissa sijaitsevan lentokentän henkilökunta heittelee matkustajien laukkuja matkatavarakärryjen sijaan suoraan roska-autoon. Videolla nähdään lisäksi kuinka matkalaukut murskataan palasiksi matkustajien silmien edessä.