Paris Hiltonin öky-Bentley kolaroitiin remonttikuntoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton nousi taannoin otsikoihin, kun hänen suhtautumisensa mustaihoisiin miehiin paljastui. 30-vuotta taannoin täyttäneestä superjulkkiksesta julkaistiin samoihin aikoihin myös mehukas paljastuskirja.

Hilton osti muutama vuosi sitten itselleen erikoisvarustellun pinkin Bentleyn, joka on ollut tuttu näky Hollywoodin ja Beverly Hillsin kaduilla. Nyt ökyauto on kuitenkin joutunut korjaamolle, kun se oli osallisena kolariin. Noloksi tapahtuneen tekee se, että kolari tapahtui Hiltonin kotipihassa. Joku peruutti mustaa katumaasturia autotallista ja törmäsi vahingossa Bentleyn perään. Jälkien perusteella kyseessä ei ollut aivan pienestä törmäyksestä.

Neil Straussin paljastuskirja Everyone Loves You When You’re Dead paljastaa Paris Hiltonin ja hänen perheensä yksityiselämään liittyviä asioita. Kirja perustuu haastatteluun, jonka Hilton antoi 18-vuotiaana, ennen julkista läpimurtoaan. Sen mukaan Paris Hilton kertoi hankkineensa silikonirinnat jo 14-vuotiaana. Hänen äitinsä vaati kuitenkin poistamaan silikonit saatuaan tietää niistä. Haastattelussa Paris kertoi myös tapaamisestaan näyttelijä Vin Dieselin kanssa.

– Suutelimme, mutta kun menimme jonnekin jossa oli kirkkaampi valo, minä huomasin että hän on mustaihoinen. Silloin pyysin anteeksi ja lähdin. En voi sietää mustia miehiä. En koskaan koskisi sellaiseen, se on ällöttävää. Riittää, että kundissa on prosentti mustaa, Paris Hiltonin väitetään kertoneen haastattelussa.