Pippa Middleton yllätti kaikki – jyräsi kuninkaallisen siskonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hettuatar Catherinen, eli Kate Middletonin, pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton nousi kertaheitolla superjulkkikseksi isosiskonsa häissä. Häiden jälkeen hänen tekemisiään on yllättäen seurattu paljon enemmän kuin kuninkaalliseksi muuttuneen isosiskonsa, joka on siten saanut olla melko rauhassa paparazzeilta.

Parhaillaan Pippa-kuume nousee kovaa vauhtia myös Yhdysvalloissa, jossa brittikaunottarilla on perinteisesti ollut vaikea nousta tähdiksi. Tällä viikolla jopa Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. People-lehti omisti hänelle koko kantensa ja Oprah Winfrey haluaa Pippan vieraakseen ja antaa hänelle oman ohjelman omistamallaan televisiokanavalla. Nykyisin Katen pikkusisko on viihdelehtien otsikoissa Yhdysvalloissa päivittäin toisin kuin kuninkaallisen siskonsa.

Taannoin 27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Samoihin aikoihin Katen James-veljen alastonkuvat vuotivat samalla tavalla nolosti julkisuuteen. Kuvien vuotamisesta suivaantunut perhe yritti saada kuvat pois julkisuudesta.