Poliisit veivät lesbon vieroituksen sijaan homoterapiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisien toiminnasta on tullut viime kuukausina julkisuuteen huolestuttavia tietoja, kuvia ja videoita. Nyt vuorossa on tapaus, jossa homoseksuaali nainen on viety poliisien toimesta terapeutille, joka on erikoistunut käännyttämään homoseksuaaleja heteroiksi.

Nyt nainen on haastanut Yhdysvalloissa Georgian osavaltiossa sijaitsevan Bartow’n kaupungin poliisin oikeuteen kohtelustaan. Poliisi toimitti narkomaaninaisen vieroitushoidon sijaan evankelistalle, joka laskutti valtiota 600 dollaria käännytyssessiostaan. Naisen mukaan poliisit loukkasivat hänen kansalaisoikeuksiaan.

Naisen tuomioistuimeen jättämän kanteen mukaan poliisien tarkoituksena oli rangaista homoseksuaaleja. Poliisit ovat kiistäneet syytökset ja todenneet ne täysin absurdeiksi, paikallinen GA Voice -lehti uutisoi. Tapaus sai alkunsa huhtikuussa 2010, kun naisen perhe soitti poliisille ja pyysi heitä viemään hänet hoitoon huumeongelman takia. Tuomari määräsi naisen sairaalaan, mutta poliisit veivät hänet käännytettäväksi.