Teini-ikäiset Idol-kilpailijat söivät kuormasta? Suhdekohu paisuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun tuotantokausi päättyi juuri, ja monet suomalaisetkin seurasivat ohjelmaa tiiviisti. Laulajien taso oli tänä vuonna histoiallisen hyvä, ja ero korostui verrattaessa saman ohjelman suomalaisversioon. Nyt kulissien takaa kuuluu sohdehuhuja.

Kauden 17-vuotias voittaja Scotty McCreery sai ohjelmassa yllättäen suudelman 16-vuotiaalta finalisti Lauren Alainalta, ja suhdesoppa oli keitetty. Kilpailijoiden epäillään nimittäin syöneen kuormasta, ja heidän väliset suhde-epäilyt ovat kasvaneet päivä päivältä. Voittonsa jälkeen McCreery kertoi toimittajille olleensa yllättynyt suudelmasta.

– Kaikki kysyvät minulta suudelmasta. Hän kertoi jo ennen ohjelmaa tekevänsä sen. Hän on todella kultainen. Meistä on tullut läheiset. Hän on upea tyttö. En voi kehua häntä tarpeeksi. Minusta kuulostamme hyvältä yhdessä, joten yhteinen levy olisi viisas valinta, Scotty kertoi.

Lauren Alaina puolestaan vastasi suhdetiedusteluihin, että niistä toimittajien pitää kysyä Scottyltä. Kumpikaan ei ole myöntänyt eikä myöskään kiistänyt tapailua. Scott kertoi myöhemmin lehdistötilaisuudessa, että Lauren vain näytteli ja että kyseessä on hänen roolinsa.