Tamara Ecclestone riisui mallikuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulamoguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär, televisiopersoona Tamara Ecclestone, nousi viime vuonna useita kertoja otsikoihin bikinikuvillaan ja silikonirinnoillaan. Taannoin hän riisui vaatteensa PETA-järjestön kampanjakuvaan.

Nyt Tamara poseeraa Ultimo-alusvaatemerkin upeissa mainoskuvissa, joissa hänet on pantu keikistelemään linnassa alusvaatteisillaan. Tumma kaunotar on onneksi perinyt äitinsä geenit, sillä hänen isänsä on kymmeniä senttejä häntä lyhyempi. Tänä viikonloppuna Bernie ja hänen kaksi tytärtään kuvattiin Monacon F1-kilpailujen varikolla.

Milanossa syntynyt 26-vuotias englantilais-kroatialainen Tamara Ecclestone on takavuosina supermallina menestystä niittäneen kroatialaisen Slavican ja formulapomo Bernie Ecclestonen vanhin tytär. Hän varttui ja kävi koulunsa Lontoossa, ja on sittemmin tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Hän oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa. Nykyisin Tamara on myös aktiivinen PETA-järjestön jäsen.

Tamara Ecclestone PETA