Täyden palvelun turistikierros: Limusiini, nähtävyydet ja ryhmäseksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turisteille pitää tunnetusti järjestää monenlaista viihdykettä, ja yritysten pitää alituisesti keksiä jotain uutta pysyäkseen mukana alati kiristyvässä kilpailussa. Nyt lontoolainen yritys on keksinyt konseptin, jota kovin moni kilpailija lähtee tuskin kokeilemaan perässä.

Julkisuuteen päätyneiden tietojen mukaan eräs pankkiiri olisi maksanut noin 1.000 euroa tunnissa siitä, että häntä kuljetetaan ympäri Lontoon nähtävyyksiä pitkällä valkoisella limusiinillä, jossa hänen seuranaan on kaksi prostutioitua.

Asia tuli julki, kun poliisi teki ratsian Lontoossa sijaitsevaan Whites Gentleman’s Club -ravintolaan. Ravintolan on väitetty tarjonneen tiloissaan myös seksipalveluja, The Sun uutisoi. Viranomaisten tietojen mukaan seksistä laskutettiin ravintolan VIP-huoneissa noin 800 euroa tunnilta. Tapauksesta on nyt noussut kohu, koska monet julkkismiehet ovat tunnetusti olleet ravintolan vakioasiakkaita.