YouTube-tähti löydettiin kuolleena – traaginen kohtalo järkyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin YouTube-videopalvelusta tunnetuksi tullut amerikkalainen nuori mies Will Norton on kuollut. Hän katosi erään Yhdysvaltoja moukaroineen tornadon jäljiltä, ja nyt nettitähden on vahvistettu kuolleen.

Norton joutui tornadon uhriksi täysin tuhoutuneessa Joplinin kaupungissa ollessaan Hummer H3 -autollaan matkalla kotiinsa koulun valmistujaisista. Tornado yllätti vastavalmistuneen ja imi miehen mukaansa tämän autosta. Autossa oli mukana myös Willin isä, joka yritti pitää kaikin voimin kiinni pojastaan. Luonnnonvoimat olivat kuitenkin vahvempia ja veivät pojan mukanaan.

Perhe sai tiedon pojan löytymisestä perjantaina illalla, E! Online uutisoi. Omaiset eivät tässä vaiheessa halunneet kertoa asiasta enempää. Kulunut vuosi on ollut Yhdysvalloissa synkin tornadovuosi sitten vuoden 1953. Yhteensä on alkuvuoden aikana kuollut tornadoissa 520 ihmistä.

Will Norton YouTube-kanavalla on yli 1,5 miljoonaa tilaansa, ja hän nousi suureen suosioon videoidensa merkeissä.