Adrianne Curry on nyt sinkku – avioero yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on viime aikoina julkaissut itsestään aktiivisesti paljastavia kuvia netissä. Mallikaunotar tunnetaan ahkerana Twitter-bloggaajana, ja lisäksi hän on poseerannut myös varsinaisissa mallikuvissa.

Nyt Adrianne on kuitenkin otsikoissa ihmissuhteensa merkeissä. Hän on nimittäin tuore sinkku, sillä kaunotar ja Christopher Knight ovat hakeneet avioeroa. Pariskunta ilmoitti yllätyskäänteestä viikonloppuna managerinsa välityksellä. Taannoin Adrianne kertoi radiohaastattelussa ettei ole tyytyväinen suhteensa tilanteeseen.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.