Carla Bruni on raskaana presidentille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina talousmaailmassa on nähty valtava kohu, kun korkea-arvoinen ranskalainen virkamies pidätettiin ja määrättiin tutkintavankeuteen epäiltynä raiskauksista ja seksuaalisesta ahdistelusta. Hänen maanmiehensä, presidentti, on puuhastellut makuuhuoneessa aivan luvallisissa puuhissa.

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozyn nykyinen mallivaimo Carla Bruni on nimittäin paparazzikuvien perusteella raskaana. Onnellinen odotus on vahvistettu kuvien lisäksi myös virallisia reittejä. Katso kuvat tästä.

Bruni on poseerannut malliurallaan myös alastonkuvissa ja bikinikuvissa. Taannoin presidentti suivaantui Le Point -lehden toimittajalle, joka suositteli Brunin pitämistä kaukana komeista miehistä. Politiikan toimittaja Franz-Olivier Giesbertin kirjoittama kommentti ei ollut presidentin mieleen ja Sarkozy uhkasi murskata toimittajan kasvot. Presidentti vaati lehdeltä kirjallista anteeksipyyntöä, mutta sellaista hän ei saanut. Sittemmin hän vaati lehden omistajaa erottamaan toimittajan, ja taas tuloksetta.

Carla Bruni on aiemmin yhdistetty romanttisessa mielessä moniin julkkismiehiin, sillä hänen valloituksiinsa lukeutuvat muiden muassa Mick Jagger, Eric Clapton ja Donald Trump. Hän seurusteli hetken aikaa myös filosofi Jean-Paul Enthovenin kanssa, kunnes ihastui tämän poikaan ja teki hänen kanssaan lapsen. Taannoin maineikas huutokauppatalo Christie’s myi Carla Brunin alastonkuvan New Yorkissa järjestetetyssä huutokaupassa. Myyty kuva on peräisin vuodelta 1993 ja sen on ikuistanut valokuvaaja Michel Comte.