Kissan ja kilpikonnan rakkaustarina hellyttää verkossa – tuomittu epäonnistumaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkieläimet tulevat yleensä hyvin toimeen keskenään, vaikka olisivatkin kokonaan eri lajia. Nyt verkossa ihastuttaa samassa perheessä asuvien kissan ja kilpikonnan rakkaustarina. Neljä vuotta sitten alkanut ihastus on nimittäin ollut vain yksipuolista.

Nyrkinkokoinen kilpikonna nähtiin ensimmäisen kerran ahdistelemassa perheen kissaa jo neljä vuotta sitten. Tuolloin kissa ei ollut kovinkaan innoissaan ystävyydestä, mutta kilpikonna vaikutti olevan ihastunut kissaan. Sittemmin tilanne ei ole muuttunut, ja yksipuolinen suhde on jatkunut neljän vuoden ajan. Perhe on julkaissut eläinparista säännöllisesti videoita verkossa, ja tuorein video julkaistiin tämän viikon lauantaina.

26. helmikuuta 20077. kesäkuuta 200928. toukokuuta 2011