Hakkerit iskivät verkkolehteen: ”2Pac on elossa ja asuu Uudessa-Seelannissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kohutuimpiin hiphop-tähtiin aikoinaan lukeutunut 2Pac, eli Tupac Shakur, on yksi tunnetuimmista hiphop-legendoista. Varsinainen legenda 2Pacista tuli kuitenkin vasta kun hänet murhattiin. Siitä saakka maailmalla on liikkunut huhuja, joiden mukaan supertähti olisi yhä elossa.

Vuonna 2009 TMZ-viihdejulkaisu kertoi artistin olevan edelleen hengissä ja voivan hyvin. Julkaisun mukaan hiphop-tähti olisi siis edelleen elossa, eli hänen murhansa olisi siten ollut lavastettu. Nyt vastaavat väitteet ovat taas nousseet esiin, kun uusiseelantilainen PBS News Hour -julkaisu uutisoi 2Pacin olevan elossa ja asuvan Uudessa-Seelannissa. Pian kuitenkin selvisi, että kyseessä oli hakkerien aikaansaama pila.

Saman pilajutun mukaan toinenkin murhattu hiphop-tähti Notorious B.I.G. asustaisi samalla suunnalla. Viimeksi mainitun tähden murhatutkimukset jatkuvat edelleen ja ne saivat muutama kuukausi sitten myös uuden käänteen.