Bikinimissi Mari Kasvi amerikkalaislehden kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mallikaunotar Mari Kasvi on menestynyt mainiosti myös kansainvälisellä tasolla, sillä hänet valittiin taannoin Miss Bikini Americaksi. Viime syksynä Kasvi kutsuttiin kilpailemaan WBFF, eli World Budybuilding & Fitness Federation -liiton, bikinikilpailuiden ammattilaissarjaan.

Mari Kasvi oli ensimmäinen suomalainen joka pääsi kilpailemaan bikiniluokassa ammattilaistasolla. Maria valmentaa hänen siskonsa, fitnessin suomenmestari Tiina Kasvi. Nyt Mari nähdään jälleen kansainvälisen tason areenalla, arvostetun Fit & Firm -lehden tähtenä. Lehdessä hän poseeraa JW Athertonin ikuistamissa kuvissa. Kasvi kertoi Staralle hieman näyttävän jutun taustoja.

– Kuvat otettiin Las Vegasissa, ja siinä taitaa olla yksi kuva myös Kanadasta. Jutun tarkoituksena on esitellä minut uutena WBFF-ammattilaisena. Lehti ja kuvaaja olivat sopineet tekevänsä jutun. Sitten minä sain kysymykset sähköpostiini ja nyt juttu näyttää olevan lehdessä, Mari Kasvi kommentoi Staralle.

Katso koko lehtijuttu ja upeat kuvat tästä.

Mari Kasvi Fit & Firm