Skandaali: Mainos vertaa mustaihoista supermallia suklaapatukkaan – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Naomi Campbell täytti äskettäin 41 vuotta ja sai monet ihmettelemään nuorekasta ulkonäköään. Nyt Naomi on kuitenkin suivaantunut brittiläisen suklaamerkin mainokseen, joka on hänen mukaansa rasistinen.

Cadburyn uusi suklaamerkki Bliss ratsastaa supermallin maineella hieman kyseenalaisella tavalla, sillä siinä Naomia kehotetaan siirtymään sivuun, koska kaupungissa on uusi diiva. Mustaihoista mallikaunotarta verrataan siis varsin suoraan suklaapatukkaan.

41-vuotias Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä. Mallivuodet ovat osoittaneet neitokaiselle myös uravalinnan kääntöpuolet muiden muassa päihdeongelmien muodossa.

Naomi on ollut viime aikoina otsikoissa muiden muassa siksi, että hänen hiuksensa lähtivät kovakouraisen käsittelyn takia. Supermalli paljasti taannoin huumeidenkäytön saaneen hänet vihaamaan itseään. Campbell käytti mallivuosinaan kokaiinia, jonka käytön hän aloitti jo 24-vuotiaana.