Pamela Andersonin yöpuku ei jättänyt juuri arvailujen varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson sai taannoin tunnustusta, kun eläinsuojelujärjestö PETA valitsi hänet Vuoden 2010 henkilöksi. Anderson on ollut mukana eläinsuojelutyössä muun muassa poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

Nyt povipommi on ikuistettu kaupungilla saapumassa Los Angelesissa hotelliinsa hieman erikoisessa asussa. Valkoinen läpikuultava mekko muistutti nimittäin enemmänkin yöpukua kuin normaalia mekkoa. Taustalla ollut auringonvalo teki asusta nimittäin osin läpinäkyvän.

Pamela Anderson kamppailee edelleen vakavien taloudellisten ongelmien kanssa. Tähti on jopa harkinnut poseeraavansa jälleen alasti saadakseen rahaa velkojenmaksuun. 43-vuotias Anderson on poseerannut lukuisia kertoja Playboy-lehdessä. Taannoin povipommi teki ennätyksen poseeraamalla jo 13. kerran kyseisen lehden kannessa.