Artisti keräsi rahaa hyväntekeväisyyteen – piti rahat itse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyväntekeväisyyden nimissä kerätään vuosittain valtavia määriä rahaa, mutta aina rahat eivät päädy luvattuihin kohteisiin. Japanissa ihmisiä huijattiin taannoin lahjoittamaan rahaa surkeilla eläinkohtaloilla, mutta rahat menivät huijareiden taskuihin. Nyt vastaava tapaus on tullut ilmi Irlannissa.

Eläintensuojeluun erikoistunut People Animal Welfare Society, eli PAWS, ilmoitti eilen lehdistölle, että Twink-niminen artisti keräsi kaksi vuotta sitten varoja heidän nimissään, mutta ei ole kuitenkaan tilittänyt senttiäkään järjestölle. Hyväntekeväisyyden nimissä kerätty summa on arviolta 1.600 euroa.

PAWS kertoo, että varat kerättiin Twinkin esittäessä Co Cord -tilaisuudesssa Vaginamonologia. Järjestö on yrittänyt saada selvyyttä asiaan myös artistin poikaystävän kautta, mutta turhaan, Irish Mail on Sunday uutisoi. Artisti, oikealta nimeltään Adele King, ohjasi kaikki kyselyt Dubaissa toimivalle asianajajalleen.