Vaimo otti kaukosäätimen – mies haki avioeroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioliitot voivat nykyisin loppua hyvinkin pieniin seikkoihin, mutta harvemmin eteen tulee yhtä poikkeuksellista tapausta kuin nyt. Pekingissä asuva kiinalainen pariskunta on nimittäin hakenut avioeroa television ja sen kaukosäätimen takia.

Wang-niminen mies joutui viime vuonna käsikähmään vaimonsa kanssa, ja riita päättyi lopulta monien vaiheiden jälkeen avioeroon. Riita sai puolestaan alkunsa television kaukosäätimestä.

– Olin katselemassa televisiota palattuani kotiin raskaan työpäivän ja ylitöiden jälkeen. Muutaman minuutin kuluttua hän otti kaukosäätimen minulta ja vaihtoi television toiselle kanavalle. Halusin kaukosäätimen takaisin, mies kertoi Jinghua Times -lehdelle.

Vaimo juoksi huutaen parvekkeelle ja mies yritti vetää häntä takaisin sisään. Aviomies väittää, että kamppailun tuoksinnassa vaimo iski häntä hiuspinnillä käteen niin että siihen tuli pysyvä vamma. 32-vuotiaat mies ja nainen tapasivat toisensa verkossa vuonna 2009 ja kolmen vuoden kuluttua he menivät naimisiin.