Aubrey O’Day kunnioitti sotaveteraaneja bikinikuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija ja Playboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa tähdittäessään Las Vegasissa Peepshow-esitystä yhdessä muiden muassa kollegansa Holly Madisonin kanssa.

Taannoin povekas tyttöbändiläinen poseerasi alastomana All About Aubrey -ohjelmansa mainoskuvassa. Nyt Aubrey on viettänyt Memorial Day -juhlapäivää muistelemalla sotaveteraaneja ja osoittamalle lisäksi heille kunnioitusta julkaisemalla Twitterissä oman bikinikuvansa, jossa hän poseeraa Yhdysvaltojen lipulla kuvioiduissa bikineissä.

Aubrey ODay

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myösPlayboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli aiemmin mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.