Jennifer Lopezin seksivideo julkaistaan – oikeuden luvalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin supertähtiin lukeutunut Jennifer Lopez on tehnyt tänä vuonna näyttävän paluun julkkismarkkinoille perheen perustamisen ja siitä johtuneen vuosien tauon jälkeen. Pesti American Idol -tuomaristossa ja uudet hitit ovat nostaneet hänet taas suosituksi tähdeksi.

Tähteys ei kuitenkaan ole auttanut latinotähteä pitämään intiimiä kotivideotaan piilossa. Hänen ex-miehensä Ojani Noa on nimittäin voittanut oikeudessa kiistan paljastavan videon julkaisemisesta. Noa uhkasi jo aiemmin julkaista nakuvideon Lopezista, mutta Jennifer vei jutun oikeuteen. Nyt tuomari on päättänyt, että oikeudella ei ole syytä estää videon julkaisemista. Tämä siitä huolimatta, että Lopez ja Noa olivat aiemmin tehneet sopimuksen materiaalin levittämisen estämiseksi.

Video on kuvattu vuonna 1997, kun Jennifer Lopez oli hetken aikaa naimisissa tarjoilijana työskennelleen Ojani Noan kanssa. Avioliitto päättyi eroon jo muutamassa kuukaudessa, mutta miehelle jäi muistoksi intiimiä videomateriaalia poptähdestä. Nyt videolla rahastamiselle ei ole enää esteitä ja sen julkaiseminen on enää ajan kysymys.

American Idol -kausi loppui juuri, ja finaalijuhlissa esiintyi myös Jennifer Lopez yhdessä aviomiehensä Marc Anthonyn kanssa. Jennifer nähtiin lavalla lähinnä miehensä taustatanssijana, mutta hän varasti show’n korostamalla verkkosukkahousujen verhoamaa takapuoltaan koko perheen ohjelmassa.

Jenniferin ihailtu latinopeppu värisi ruuduissa peräti 15 sekunnin ajan, kun ohjaaja ilmeisesti ihastui siihen kovasti. Keskustelua on nyt aiheuttanut myös Lady Gagan ja Beyoncen seksiä tihkuvat esiintymiset. Beyoncen asun antava yläosa tarjosi ainakin kotikatsomoissa päivystäneille miehille silmänruokaa.

41-vuotiaan Jennifer Lopezin paluulevy Love tyrmättiin jo kertaalleen, kun latinotähti sai potkut levy-yhtiöstään. Nyt vuorossa on toinen yritys, joka on onnistunut hyvin, sillä Lambadaa lainaava hittibiisi On The Floor on soinut discoissa hyvin. Jenniferin uusi albumi Love on viimein julkaisuvaiheessa, ja sen kannessa JLo poseeraa avoimessa paidassa ilman rintaliivejä massiivisen korukattauksen kera.