Onko LeAnn Rimes jo sairaalloisen laiha?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka poptähti LeAnn Rimes julkaisi viikonloppuna itsestään jälleen verkossa uusia bikinikuvia. Hän on parhaillaan Meksikossa viettämässä häämatkaansa yhdessä tuoreen miehensä Eddie Cibrianin kanssa.

Kuvista on nyt noussut Britanniassa meteli, sillä hänen kritisoidaan olevan kuvissa sairaalloisen laiha. Ihmiset ovat äimistelleet myös sitä, että kuvissa näkyvät myös laulajan kylkiluut. Nyt Leann Rimes on kuitenkin iskenyt näyttävästi takaisin.

– Niitä sanotaan vatsalihaksiksi. Ei kylkiluiksi. Kiitos vaan, mutta tämä on minun vartaloni ja voin luvata että se voi hyvin. Olen vain hoikka. Kiitos huolenpidosta, mutta se on turhaa. Kateus ja muiden ihmisten tuomitseminen on todella surullista. Ihmiset puhuvat, vaikka heillä ei ole asiasta mitään tietoa, Leann kirjoitti Twitter-blogiinsa.

Leann Rimes

Leann Rimes

Kaunottaren trimmattu vartalo on kerännyt viime viikkoina muutenkin paljon huomiota, sillä LeAnn hankki taannoin silikonit, joita hän esitteli innokkaasti bikineissä. LeAnn Rimes käytti samaa kirurgia, jota hänen uuden miehensä ex-vaimo Brandi Glanville oli käyttänyt.

Poptähti LeAnn Rimes pokasi taannoin näyttelijä Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Rimes ja Cibrian eivät kuitenkaan eronneet toisistaan, sillä pariskunta avioitui huhtikuussa.