Uskomaton kirpparilöytö: Marilyn Monroen ennennäkemättömät valokuvat 1,5 eurolla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kirpputoreilta voi joskus tehdä todellisia löytöjä, mutta harvoin kohdalle osuu yhtä suuri kultakimpale kuin valokuvaaja Anton Furyllä. Hän nimittäin löysi kirpputorilta ennenäkemättömiä Marilyn Monroen valokuvia kahdella dollarilla.

Mustavalkoisissa valokuvissa Marilyn Monroe poseeraa muiden muassa uima-altaalla bikineissä ja varvassandaaleissa. Samassa kuvasarjassa poseeraa myös Jayne Mansfield. Katso kuvat tästä.

Anton Fury oli etsimässä käytettyjä leluja lapsilleen, kun hän huomasi myynnissä myös valokuvien negatiivejä. Hän huomasi vasta kotonaan tarkemmassa tarkastelussa, että kuvissa poseeraakin tuttu julkkistähti.

– Se oli todennäköisesti minun urani merkittävin kirpparilöytöni, Anton Fury kertoi CNN-uutiskanavalle.