Miehellä vakava makkarariippuvuus: ”Kuin huumekoukussa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat eurooppalaisittain niin sanottua kausittaista makkarakansaa, sillä makkara maistuu suomalaisille erityisesti kesäaikaan. Jotkut varmasti tunnistaisivat itsensä oireista, joista brittimies kärsii. Hän kärsii nimittäin vakavasta makkarariippuvuudesta.

47-vuotias David Harding on hakenut apua erikoiseen riippuvuuteensa myös terapiasta, mutta tähän saakka turhaan. Apukeinojen hakemiseen terapiasta ja muiden muassa hypnoosista on tähän mennessä kulunut yli 2.500 euroa. Miehen täytyy saada päivittäin vähintään kolmetoista makkaraa. Makkarariippuvuus sai alkunsa jo miehen ollessa vasta viisivuotias. Hän huomasi jotain olevan vialla raivostuttuaan kun ruokana ei yllättäen ollutkaan makkaraa.

– Rehellisesti sanottuna en kerta kaikkiaan voi elää ilman makkaraa. Huumeriippuvaisille on omat hoitonsa ja sellaisia pitäisi löytyä minullekin. Minä vain olen koukussa huumeiden sijaan makkaroihin. Yksinkertaisesti sanottuna minä pidän makkaroista, David Harding kertoi The Mirror -lehdelle.