Ökyilyn huippu? Koira sai lahjaksi Rolex-kaulapannan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti Yhdysvalloissa koirien paapomisesta ja niiden oheistuotteista on tullut valtavaa bisnestä. Esimerkiksi julkkistähti Paris Hilton kuluttaa kymmeniätuhansia dollareita vuodessa koiriensa lisävarusteisiin. Nyt sama trendi on levinnyt myös muualle maailmaan.

Tuorein tapaus lienee yksi erikoisimmista, sillä 7-vuotias borderterrieri Smike on saanut syntymäpäivälahjaksi Rolex-kellolla varustetun kaulapannan. Koiran omistaja Karen Denney tilasi nahkaisen kaulapannan mittatilauksena, sillä Rolexilla ei ole vielä olemassa koirien kaulapantamallistoa. Sellainen voi kuitenkin jatkossa olla tarpeellinen.

Merseysidessä asuva emäntä ja hänen nelijalkainen ystävänsä ovat tulleet kellopannan myötä julkkiksiksi, jotka asukkaat haluavat nähdä heidän ollessaan kävelyllä. Nyt myös Daily Mail -lehti on uutisoinut aiheesta ja paljastanut, että kaulapannan Rolex onkin vain 250 euroa maksava kopio.