Pippa Middleton kuvattiin tenniskatsomossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kate Middletonin pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton ohitti viime viikolla mediatilassa mitattuna kuninkaallisen siskonsa, sillä hänestä on tullut median ihannetyttö. Pippa onkin saanut lehdistöltä harvinaisen paljon huomiota.

Tällä kertaa Pippa Middleton on ikuistettu tenniskilpailun katsomossa Ranskan avoimissa. Tumma kaunotar oli saapunut seuraamaan Rafael Nadalin ja Ivan Ljubicicin ottelua ystävänsä kanssa. Kuvaajien pitkät objektivit olivatkin usein suunnattu enemmän Middletonin kuin pelaajien suuntaan. Tulokset nähdään nyt verkossa.

Viime viikolla Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. People-lehti omisti hänelle äskettäin kansikuvan ja Oprah Winfrey haluaa antaa Pippalle oman ohjelman omistamallaan televisiokanavalla.

Taannoin 27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Samoihin aikoihin Katen James-veljen alastonkuvat vuotivat samalla tavalla nolosti julkisuuteen. Kuvien vuotamisesta suivaantunut perhe yritti saada kuvat pois julkisuudesta.