Poliisit palaavat Jimille – vasta ensi vuonna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jimin suosittu kotimainen Poliisit-sarja saa jatkoa 4. tuotantokaudelle. Dokumentaarisen sarjan neljännen tuotantokauden kuvaukset ovat alkaneet ja sarjan 56 jaksoa kuvataan kesän ja syksyn 2011 aikana.

Poliisi-tv:n huippusuosittuun Poliisin matkassa -osioon perustuvaa Poliisit-sarjaa kuvataan kahdeksassa eri kaupungissa. Uuden tuotantokauden jaksoja päästään seuraamaan Jimin kevätkaudella 2012.

Poliisit-sarjassa tutustutaan poliisipartioiden arkiseen aherrukseen aina yhden yövuoron ajan. Neljännen tuotantokauden jaksoissa tutustutaan yhdeksän eri poliisipartion työhön kahdeksassa eri kaupungissa. Uudella tuotantokaudella mukana olevat kaupungit ovat: Helsinki, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kotka, Pori, Kuopio ja Hämeenlinna. Helsingissä seurataan kahden eri partion arkea.