Poliisit palaavat Jimille – vasta ensi vuonna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jimin suosittu kotimainen Poliisit-sarja saa jatkoa 4. tuotantokaudelle. Dokumentaarisen sarjan neljännen tuotantokauden kuvaukset ovat alkaneet ja sarjan 56 jaksoa kuvataan kesän ja syksyn 2011 aikana.

Poliisi-tv:n huippusuosittuun Poliisin matkassa -osioon perustuvaa Poliisit-sarjaa kuvataan kahdeksassa eri kaupungissa. Uuden tuotantokauden jaksoja päästään seuraamaan Jimin kevätkaudella 2012.

Poliisit-sarjassa tutustutaan poliisipartioiden arkiseen aherrukseen aina yhden yövuoron ajan. Neljännen tuotantokauden jaksoissa tutustutaan yhdeksän eri poliisipartion työhön kahdeksassa eri kaupungissa. Uudella tuotantokaudella mukana olevat kaupungit ovat: Helsinki, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kotka, Pori, Kuopio ja Hämeenlinna. Helsingissä seurataan kahden eri partion arkea.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat