Kaikki Suomen keikkansa perunut Prince tulossa taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikkien aikojen tunnetuimpiin ja menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Prince saapuu kesällä Helsinkiin ja konsertoi Hartwall Areenalla torstaina 21. heinäkuuta 2011.

Prince on yli kolmekymmentä vuotta kestäneellä urallaan saavuttanut lähes kaiken mahdollisen. Funkin, popin, rockin ja r&b:n parissa operoiva artisti on myynyt yli 100 miljoonaa levyä, kerännyt valtaisan määrän platinalevyjä ja listaykkösiä sekä saanut lukuisia palkintoja Grammyista Oscareihin.

Laulajana, multi-instrumentalistina, säveltäjänä ja erikoislaatuisena persoonana tunnettu muusikko on julkaissut kymmeniä hittejä, kuten Purple Rain, Kiss, When Doves Cry, 1999 ja I Wanna Be Your Lover. Oman tuotantonsa ohella Prince on kirjoittanut megahittejä myös muille artisteille, kuten Sinead O’Connorin esittämän Nothing Compares 2 U -kappaleen.

Prince on aikaisemmin julkistanut kaikkiaan viisi Suomen konserttia vuosille 1988, 1990 ja 2010, mutta on perunut niistä jokaisen. Tuleva Suomen keikka on osa Princen kesäkuun lopusta elokuun puoliväliin kestävää Euroopan areena- ja festivaalikiertuetta.