Fanit raivostuivat suutelusta bikineissä – teinitähti uhataan tappaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias teinipoppari Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä, 18-vuotias laulaja Selena Gomez, ovat poseeranneet viime päivinä useaan otteeseen rannalla Havaijilla. He ovat suudelleet ja halailleet intohimoisesti kameroiden välittäessä kuvat kotikatsomoihin.

Parin seurustelun tultua taannoin julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntojat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on nyt heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä. Tuloksena on uusien tappouhkausten suma. Tuoreimmat tappouhkaukset on esitetty sekä Twitterissä että Facebookissa.

– Pysy kaukana Justinista pedofiili! Tulen ja tapan sinut yöllä, eräs fani kirjoitti.

– Vihaan Selena Gomezia koska hän seurustelee minun mieheni kanssa, toinen totesi hieman lievemmin.