Siilin karu kohtalo: Ei saa seuraa koska piikit puuttuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jos ihmisten maailmassa tavallisesta poikkeavia katsotaan pitkään, niin eläinmaailmassa tilanne on sama ellei vielä karumpi. Nyt sen on saanut huomata myös englantilainen naarassiili nimeltä Betty. Se ei ole nimittäin saanut kumppania ulkoisen ongelmansa takia.

Betty poikkeaa lajitovereistaan huomattavasti, koska sillä ei ole lainakaan siileille ominaisia piikkejä. Kalju naarassiili ei ole tähän mennessä saanut huomiota uroksilta, ja sen oma perhekin hylkäsi sen jo nuorena. Katso kuvat pienokaisesta tästä.

Nyt Betty on otettu ihmisten huostaan ja toimitettu eläinkeskuksen hoiviin. Asiantuntijoiden mukaan ongelma johtuu siilin ihosairaudesta. Luontoon sitä ei voi enää päästää, koska piikkien puuttuminen altistaisi sen muiden eläinten hyökkäyksille.