Tänään tv:ssä: Teinikauhun jättifloppi: ”Uskallatko katsoa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiedän mitä teit viime kesänä -teinikauhuelokuva saavutti aikanaan valtavan suosion, ja tuttuun Hollywood-tyyliin se sai myös jatko-osan Tiedän yhä mitä teit viime kesänä. Lopulta rahastusta jatkettiin vielä elokuvalla Tiedän, mitä teit viime kesänä 3.

TV Viisi esittää tänään tämän jatko-osan jatko-osan kello 21.00 alkaen. Mukana ei ole ainoatakaan ensimmäisen elokuvan tähtinäyttelijää, minkä johdosta se ei myöskään niittänyt menestystä. Elokuva onkin leppoisaa ajanvietettä lähinnä juuri sen koomisuuden johdosta.

Elokuvassa yksi teininuorista kuolee tapaturmaisesti kepposen seurauksena heinäkuun 4. päivänä. Teinit vannovat pysyvänsä hiljaa osallisuudestaan tapaturmaan ja vievänsä salaisuuden mukanaan hautaan asti. Seuraavana itsenäisyyspäivänä he alkavat kuitenkin saada viestejä, joiden mukaan joku ulkopuolinen tietää, mitä vuosi sitten tapahtui.