Paris Jackson paparazzikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten epäselvissä olosuhteissa kuollut Michael Jackson puhuttaa edelleen, kun hänen kuolemaansa liittyvä oikeudenkäynti jatkuu yhä. Laulajan kuollessa hänen tyttärensä Paris Katherine oli 11-vuotias lapsi, mutta nykyisin hän on jo 13-vuotias teinityttö.

Isänsä kuoleman jälkeen Paris Jackson on saanut olla rauhassa paparazzeilta, mutta iän karttuessa hänkin joutuu väistämättä valokuvaajien tähtäimiin. Hän onkin saanut jo parin kuukauden ajan totutella olotilaan, jossa paparazzit juoksevat perässä ja väijyvät kauppakeskusten edustalla. Nyt Paris on kuvattu ystävineen shoppailemassa. Hänen uskotaan nousevan nopeasti trendsetteriksi nuorten tyttöjen muotimaailmassa.

Lehtitietojen mukaan Paris ja Prince ovat ystävystyneet supertähti Will Smithin lasten kanssa, sillä heidät on bongattu viettämässä aikaansa Jaden ja Willow Smithin kanssa. Samaan ystäväpiiriin kuuluu myös hieman vanhempana jäsenenä poptähti Justin Bieber.