Realityohjelmassa alttarille jätetty aviomies: ”Tuo Bemari ja TV takaisin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinassa mies on tullut jätetyksi karulla tavalla, kun hän osallistui television deittiohjelmaan ja löysi sieltä elämänsä rakkauden. Tai ennemminkin luuli löytäneensä. Pariskunta tapasi kiinalaisen If You Are The One -realitysarjan kuvauksissa, mutta nyt suhdetta puidaan oikeudessa.

Viime syksynä tavannut pariskunta kihlautui ja oli jo menossa naimisiin, mutta nainen tuli viime hetkellä toisiin ajatuksiin. Yrityskonsulttina ja hajuvesitestaajana toiminut 22-vuotias Sun Yali jätti nimittäin 24-vuotiaan E Jiehoun alttarille.

Nyt E Jiehou on nostanut asiassa oikeusjutun, jossa hän vaatii Sun Yalia antamaan takaisin lahjaksi saamansa BMW-auton ja television. Mies väittää antaneensa auton kihlatulleen häälahjaksi, mutta nyt mies vaatii sekä autoa että televisiota takaisin. Naisen mukaan kyseessä on vain miehen julkisuustemppu. Asiaa ryhdytään käsittelemään lähiaikoina pekingiläisessä tuomioistuimessa, Beijing News uutisoi.