Schwarzeneggerin poika sai tarpeekseen seksiskandaalista – muutti vuokrakämppään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger päätti tammikuussa uransa Kalifornian kuvernöörinä, ja sittemmin hän joutui suhdekurimukseen. Hän ilmoitti eroavansa vaimostaan 25 vuoden avioliiton jälkeen. Syyksi selvisi uskottomuus ja avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Uskottomuuden, aviottoman lapsen ja tapauksesta syntyneen kohun myötä Arnold Schwarzeneggerin poika Patrick Schwarzenegger on nyt jättänyt perheen Brentwoodissa sijaitsevan hulppean ökyasunnon ja lähtenyt omille teilleen. 23 miljoonan arvoinen koti kävi ilmeisesti ahtaaksi isän seksiskandaalin myötä, sillä nyt Patrick asuu pienessä vuokra-asunnossa muutaman kilometrin päässä entisestä kodistaan.

Taannoin Patrick ilmoitti myös vaihtavansa nimensä. Hän luopuikin jo ainakin sosiaalisissa medioissa isänsä maineikkaasta sukunimestä ja otti äitinsä Shriver-sukunimen.