Silikonit syrjään – nyt tulevat Botox-rinnat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkaukset ovat nykyisin suositumpia kuin koskaan aiemmin, ja esimerkiksi Hollywoodissa silikonirinnat ovat ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Silikonin tilalla on kokeiltu erilaisia muitakin täytteitä, mutta mitään varsinaista uutta ala ei ole kokenut vuosiin.

Nyt asiaan on kuitenkin saatu muutos, sillä rintojen kohentamiseen ollaan valjastettu tähän saakka lähinnä kasvojen muotoilusta tunnettu Botox. Brittiläisen Telegraph-lehden mukaan kyseessä on merkittävästi rintojen leikkausta edullisempi operaatio, mutta yhtä massiivisia muutoksiakaan sillä ei tosin voida tehdä.

Vajaalla tuhannella eurolla rintoja saadaan kuitenkin muokattua hieman suuremmiksi ja samalla rinnan iho saadaan näyttämään nuorekkaammalta. Parhaillaan Britanniassa kuitenkin kiistellään Botox-hoidon vaikutuksista rintoihin. Kriitikoiden mukaan hoidolla on näkyviä seurauksia ainoastaan pienirintaisille naisille.