Tänään tv:ssä: Shokkipelastus lento-onnettomuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lento-onnettomuudet ovat viime aikoina olleet taas paljon esillä, kun Atlantin yllä kadonneen Airbus 330 -lentokoneen mustat laatikot löytyivät viimein valtameren pohjasta. Tuolla lennolla kaikki mukana olleet menehtyivät, mutta usein ihmisiä jää myös eloon.

Tänään MTV3-kanavalla kello 20.00 alkaen esitettävä 45 min Special: Shokkipelastus – lentoturmasta selvinneet kertoo eloonjääneiden tarinoita. Vuonna 2010 valmistuneessa amerikkalaisdokumentissa selvitetään mitä tapahtuu niille, jotka selviytyvät siitä hengissä.

Ohjelmassa kuullaan haastatteluiden ja arkistomateriaalien kautta eloonjääneiden kauhun hetkistä, ihmepelastumisista sekä onnettomuuden jälkeisistä vuosista. Jokainen heistä kuitenkin kokee järkyttävän tapauksen tuoneen myös positiivisia muutoksia elämäänsä.