Upeita valokuvia maitopisaroiden putoamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hidastuskuvia on saatu ihastella niin lehdissä kuin verkossakin jo vuosikausien ajan, mutta nyt eräs valokuvaaja on saanut ajatuksen kokeilla värjättyjen pisaroiden kuvaamista niiden pudotessa veteen. Tuloksena on nyt saatu sarja hämmentävän näyttäviä valokuvia.

Englantilainen valokuvaaja Ashley Sykes käytti runsaasti aikaa kuvatessaan elintarvikeväreillä värjättyjen maitopisaroiden putoamista noin 30 senttimetrin korkeudelta veteen. Upeassa kuvasarjassa on mukana muutamia uskomattoman upeita sattumia, kuten muiden muassa pisaran sisälle vangitty vaaleanpunainen sydän.

Kuva: Ashley Sykes

Yhtä onnistunutta kuvaa varten Ashley Sykes joutui ottamaan jopa viisisataa valokuvaa. Ajatuksen kuviinsa hän sai saatuaan vuonna 2009 uuden kameran, mutta ei sateen takia päässyt kokeilemaan sitä ulkona. Niiinpä Sykes keksi kuvata vesipisaroita.