Uskomaton mainosmoka: Laihdutus vaihtoi ihonvärin – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainoksissa nähdään aika ajoin nolojakin mokia, joista suurin osa liittyy teksteihin ja kuvankäsittelyyn. Erityisesti noloja virheitä kuvankäsittelyssä on nähty viime aikoina jopa arvostettujen vaatemerkkien markkinoinnissa.

Nyt vuorossa on hieman pienempi yritys, mutta moka on sitäkin suurempi. Kyse on nimitäin verkossa käytetystä Google-mainoksesta, jossa markkinoidaan laihdutustuotteita. Tuttuun tapaan kuvassa on mukana perinteinen ennen ja jälkeen -kuva, mutta tällä kertaa muutos on hieman odotettua suurempi.

Kuvassa nähtävä nainen on kyllä laihtunut melkoisesti, mutta samalla hänen ihonvärinsä on vaalentunut. Mainoksen kerrotaan olevan peräisin blogissa esitetyistä Google-mainoksista, mutta sen todenperäisyyttä ei ole aukottomasti vahvistettu.