Audrina Patridge muodot ihmetyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu Audrina Patridge sai äskettäin runsaasti huomiota Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, mutta alunperin hän tuli tunnetuksi suositusta realityohjelmasta. Äskettäin hänen ensimmäinen oma realitysarjansa alkoi Yhdysvalloissa, mutta se floppasi rajusti heti alussa.

Patridgen sarja ei onnistunut vetämään katsojia ruutujen ääreen, mutta hänen bikinivartalonsa kiinnostaa enemmän. Viime syksynä Audrina Patridge myönsi, että hänen rintansa ovat menneet pilalle, koska niissä olevat silikonipussit ovat lähteneet paikoiltaan. Nyt lopputulosta onkin päästy katsastamaan tuoreissa paparazzikuvissa, jotka ikuistettiin Audrinan lomaillessa Meksikossa.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Parhaillaan hän työstää omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.