Kohupaljastus: Maailman seksikkäin olikin liian lihava televisioon – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Girls Aloud -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tullut Cheryl Cole on valittu useaan otteeseen maailman seksikkäimmäksi poptähdeksi, mutta tuoreimpien tietojen mukaan hän ei ollut tarpeeksi seksikäs X Factor -ohjelman jenkkiversion tähdeksi.

Cheryl Cole sai viime viikolla potkut ohjelmasta, ja potkujen syistä on kerrottu monia värikkäitä tarinoita. Televisiopomojen kerrotaan muiden muassa neuvoneen, että kaunottaren tulisi jättää poikaystävänsä jos haluaa Yhdysvalloissa tähdeksi.

Viime kuukausina Cheryl on pyöristynyt vain hieman, ja eilen brittilehti The Mirror uutisoikin, että Fox-kanavan johtoon kuuluva henkilö oli vaatinut Cheryliä laihduttamaan useita kiloja mikäli tämä haluaisi mukaan X Factoriin. Ohjelma on Cherylin osalta jo historiaa, mutta nyt hän on siitä huolimatta palkannut itselleen supertähtien henkilökohtaisen kunto-ohjaajan.

Cheryl Colen tilalle X Factorin amerikkalaisversioon kiinnitettiin Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmona tunnetuksi tullut Nicole Scherzinger. Cherylin musiikkiura ei ole ottanut oikein tuulta alleen, koska kovin suuria hittejä ei hänen ensimmäiseltä soololevyltään saatu. Tällä hetkellä supertähden tähti on siis rajussa laskussa, ja pahimmassa tapauksessa ura alkaa olla hiljalleen jo ohi.