Holly Madison laihtui – tässä upea tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi Las Vegasin seuratuimpia julkkistähtiä. Viime kuussa Holly erosi miesystävästään ja on siten jälleen sinkku.

Tiedottaja vahvisti Holly Madisonin ja muusikko Jack Marakatin erouutisen ja kertoi eron olleen molempien yhteinen päätös. Heti erouutisen jälkeen Holly nähtiin juhlimassa railakkaasti Las Vegasissa. Samalla hän aloitti laihdutuskuurin, joka on nyt tuottanut näkyviä tuloksia. Nyt Holly nähdään nimittäin esittelemässä vartaloaan upeissa ennen ja jälkeen -kuvissa.

31-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.