Katsoja kyllästyi uusintoihin televisiossa – raivonpurkaus meni liian pitkälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen televisiokanavat ovat viimeistään tällä viikolla siirtyneet kesäaikaan, mikä tarkoittaa käytännössä sitä että uusintojen määrä kasvoi samalla räjähdysmäisesti. Kesäohjelmiston täyttäminen uusinnoilla ei ole ainoastaan suomalainen ilmiö.

Maailmalla katsojat ovat nyt reagoineet merkittävästi suomalaisia voimakkaammin uusintojen aloittamiseen, sillä Yhdysvalloissa avuksi on tarvittu myös poliisia ja pommiryhmää. Eräs Miehen puolikkaat -hittisarjan uusintoihin suivaantunut katsoja teki nimittäin CBS-televisiokanavan New Yorkin toimitiloihin kohdistuneen pommiuhkauksen.

New York Post -lehden mukaan mies soitti paikalliselle WPIX-11 -radioasemalle ja imoitti räjäyttävänsä televisiokanavan rakennuksen, ellei Miehen puolikkaat -sarjan uusintojen esittämistä lopeteta. Poliisi jäljitti miehen puhelutietojen perusteella ja pidätti hänet. Lähiaikoina mies joutuu vastaamaan tekosistaan oikeudessa.