Seksikäs supersankari jakaa köyhille rahaa Hong Kongissa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sarjakuvissa ja elokuvissa nähdään runsaasti erilaisia supersankareita, jotka suorittavat toinen toistaan hienompia urotekoja näyttävissä supersankari-asuissaan. Nyt Hong Kongissa liikkuu tosielämän supersankari, jota kutsutaan nimellä Hongkong Flower.

Kyseessä on seksikkääseen mustaan asuun pukeutunut nainen, jonka henkilöllisyydestä ei ole vielä tietoa. Hän on keskittynyt rikosten ratkaisemisen ja roistojen kiinni ottamisen sijaan auttamaan suurkaupungissa asuvia vanhuksia. Hän tuo nimittäin vähävaraisille vanhuksille pääasiassa öisin ruokaa ja käteistä rahaa.

Hongkong Flowerin tarkoituksena on protestoida hallituksen saamattomuutta vähävaraisten ja vanhusten elinolojen parantamisessa. Supersankarin epäillään olevan entisen poliitikkojohtajan lapsenlapsi Wan Baobao, mutta tietoa ei ole saatu vahvistettua. Hän on itse myöntänyt olevansa Hong Kongissa hyvin tunnetusta perheestä.