Amy Winehouselle annettiin kuolemantuomio: ”Viina tai hauta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Amy Winehouse oli vielä muutama vuosi sitten yksi maailman suosituimmista artisteista, mutta uransa huipulla hän retkahti rajuun päihdekierteeseen. Sittemmin popparin elämä onkin mennyt lähinnä vieroituksessa ja hunningolla, koska hän ei ole päässyt irti riippuvuudestaan.

Viime viikolla Amy Winehouse nähtiin lontoolaisen kaupan valvontakameran kuvissa juomassa vodkapullon kertaheitolla jo kaupan kassalla. Vain pari päivää sen jälkeen hän kirjautui jälleen vieroitushoitoon maineikkaalle Priory-klinikalle. Nyt laulajan tilanne on asiantuntijoiden mukaan vakavampi kuin koskaan aiemmin.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan klinikan lääkärit ovat ilmoittaneet Winehouselle, että nyt on viimeinen hetki lopettaa alkoholin käyttö. Muussa tapauksessa hän tulee todennäköisesti kuolemaan hyvinkin pian. Vieroituksen vuoksi Winehouse ei päässyt osallistumaan Screwed-elokuvan ensi-iltajuhliin.

– Tämä on Amyn viimeinen mahdollisuus. Lääkärit ovat todenneet, että hänen tilansa on erittäin heikko. Se on karu totuus, mutta hänen täytyy kuulla se. Lääkärit ja läheiset ovat huolissaan Amystä. He ovat nähneet hänet heikossa kunnossa aiemminkin, mutta nyt hänen on aika ottaa vastuu elämästään, lehden lähde totesi.