Cheerleadereiden kuvat paljastivat liikaa – vuosikirja sensuroitiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on syntynyt kohu, kun koulun vuosikirjan kuvat paljastavat koulun mukaan liikaa paljasta pintaa. Kyse on Länsi-Sacramentossa sijaitsevan River Cityn lukion vuosikirjasta, jossa on mukana myös koulun cheerleadereiden paljastavia kuvia.

Nuorten kaunotarten kohukuvat ovat Ketkä pitävät lyhyitä hameita -nimisessä artikkelissa ja niissä cheerleaderit nähdään erittäin lyhyissä hameissa. Artikkelin teki tyttö, joka oli kaksi vuotta aiemmin saanut lähtöpassit cheerleader-joukkueesta. Nyt hänet on siirretty pois tehtävistään ja vuosikirja on päätetty sensuroida, News 10 uutisoi.

Vuosikirjaa ehdittiin jakaa 400 kappaletta ennen kuin koulu reagoi rohkeisiin kuviin. Sittemmin jakelu keskeytettiin ja lopuista 600 kirjasta leikataan pois kohua aiheuttaneet sivut. Koulun mukaan tytöt nähtiin kuvissa asuissa, jotka eivät olleet koulun vaatimusten mukaisia. Kuvia oli myös rajattu siten, että niissä näkyivät vain tyttöjen jalat.