Kauhea kankkunen -stuntin perhe raivostui: ”Sairasta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Kauhea kankkunen 2 -elokuvan australialainen sijaisnäyttelijä Scott McLean loukkaantui vakavasti leffan kuvauksissa. Nyt stuntmiehen perhe on raivostunut, koska tuotantoyhtiö esitti elokuvan trailerissa otteita kyseisestä kohtauksesta.

Monissa muissakin Hollywood-elokuvissa työskennellyt stuntmies oli menettää henkensä, kun kuvauksissa sattui kahden auton vakava kolari. McLeanin ohjaama henkilöauto törmäsi rekkaan kohtalokkain seurauksin, sillä onnettomuus oli viedä hänen henkensä. Stuntmies sai vakavan aivovamman ja hänet vaivutettiin keinotekoiseen koomaan.

Hänen perheensä mukaan oli sairasta nähdä trailerissa ote kohtauksesta, joka oli muutaman sekunnin kuluttua viedä heidän rakkaansa hengen. Onnettomuus tapahtui jo joulukuussa, mutta McLean on vammojensa vuoksi edelleen sairaalahoidossa Sydneyssä, The Sun-Herald -lehti kertoo. Perheen mukaan kohtauksen näkeminen oli kuin isku vasten kasvoja kaikille stuntmiehen läheisille.