Kenen kansanedustajan kanssa harrastaisit seksiä? -äänestyksestä kohu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja maailmalla on runsaasti erilaisia äänestyksiä, joissa selvitetään seksikkäimpiä poppareita, naisia ja miehiä. Nyt Britanniassa on noussut valtava kohu äänestyksestä, jossa rankataan kansanedustajia petihommiin.

Kenen kansanedustajan kanssa harrastaisit seksiä? -äänestys ei ole ollut maan viranomaisten eikä myöskään kaikkien kansalaisten mieleen. Äänestystä tarjoava Sexymp.co.uk -verkkosivusto on saanut runsaasti kritiikiä, mutta sillä on myös puolustajansa, Mirror uutisoi.

Kansan kahtia jakanut äänestyssivu tuo kävijöiden kerralla nähtäväksi muutaman satunnaisesti valitun kansanedustajan kuvan, ja heistä käyttäjän tulee valita se jonka kanssa harrastaisi mieluiten seksiä. Sivuston tekijä on 22-vuotias julkkisnuorukainen Francis Boulle, jonka vihjattiin taannoin seurustelevan Potter-tähti Emma Watsonin kanssa.