Louis Vuittonin uusi malli on 16-vuotias teinikaunotar – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin luksusmerkkeihin lukeutuva Louis Vuitton on käyttänyt viime aikoina runsaasti julkkistähtiä mainoksissaan. Niissä ovat poseeranneet muiden muassa Sean Connery, Bono ja Angelina Jolie. Nyt brändi on kiinnittänyt tuotteilleen uuden kasvon.

Kyseessä on vata 16-vuotias mallikaunotar Nyasha Maronhodze, jonka ensimmäiset Louis Vuitton -kuvat on jo ehditty julkaista. Katso kuvat tästä. Nyasha päätyi mainoskasvoksi osallistuttuaan kilpailuun, jolla luksusyritys haki hieman tuoretta näkemystä mainoksiinsa. Vuonna 2009 Nyasha Maronhodze voitti UK Elite Model Look -malllikilpailun.

Alunperin Maronhodze löydettiin malliuralle klassisesti suoraan kadulta hänen kävellessään Northamptonshiren keskustassa. Teinityttö saapuikin ensimmäiseen castingiinsä koulupuvussa. Mallitoimisto vei kaunottaren heti mallikilpailuihin Lontooseen ja uravalinnat menivät saman tien uusiksi. Sittemmin hän on ollut mukana lukuisissa muotinäytöksissä.